mmisafemobile.jpg

TECHNISCH AANBOD 28/05/2019

Veilige communicatie met i.safe MOBILE

i.safe MOBILE is vakspecialist in mobiele communicatieapparatuur voor veilig gebruik in gebieden met explosiegevaar. Deze Duitse onderneming produceert apparatuur in serie voor de industrie, en ook volgens specifieke behoeften apparatuur op maat, dit in nauwe samenwerking met haar klanten.

Automatisering, Industry 4.0 en het Internet der Dingen (IoT) vereisen gebruik van moderne mobiele oplossingen in de meest uiteenlopende omgevingen, dus ook die waarin veiligheid absolute prioriteit heeft. De apparaten van i.safe MOBILE voldoen niet alleen aan de ATEX- en IECEx-normen voor explosiebeveiliging, maar ook aan de hoge eisen voor prestaties en communicatie bij arbeids- en productieprocessen welke steeds vaker gedigitaliseerd en onderling verbonden zijn.

De serie robuuste smartphones omvat onder meer de IS320.1 met Android 4.4 en de IS520.1 met Android 7.1. De toetstelefoon IS320.1 kan als mobiel eindapparaat via MDM (Mobile Device Management) worden beheerd vanuit een centrale IT-remote control.

Naast knap design en hoge betrouwbaarheid, is de IS520.1 extreem geschikt voor inzet bij hoge temperaturen. Het RAM-geheugen van 3 GB en de interne opslag van 32 GB van dit apparaat maken snelle arbeidsprocessen mogelijk. Het assortiment moderne apparaten van i.safe MOBILE bevat naast de robuuste smartphones ook nog de tablet IS910.1 met Android 8.0. Onder het 8-inch beeldscherm van RugDisplay-glas gaat een 2,0 GHz Octa-Core-processor van Qualcomm schuil. Daarnaast maakt deze tablet ook indruk dankzij de accu, die met 8.400 mAh ruim voldoende vermogen biedt voor lange shifts. De IS910.1 kreeg terecht de onderscheiding “Red Dot Award Product Design 2019”.

www.isafe-mobile.com/


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.