mmbemasassetperformanceawards.jpg

NIEUWSLIJN 01/05/2019

Presentatie en proclamatie Asset Performance Awards 2019

Op 20 juni vindt de presentatie en de proclamatie van de Asset Performance Awards 2019 plaats. Dat is een jaarlijkse organisatie van Bemas.

De titel van Maintenance Manager van het Jaar is doorheen de jaren uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze prijzen in de industrie. In 2017 werden twee dames, die een duo vormden als een asset- en een maintenancemanager, bekroond tot 20ste laureaat. In 2018 won Mark De Kerf, global expert maintenance & asset management Petrochemicals bij BASF als genomineerde van Bemas de European Maintenance Manager Award. Inschrijven kan via

Anno 2019 heeft Bemas besloten om de Maintenance Manager van het Jaar-award te transformeren tot de Asset Performance Awards. “We reiken voortaan niet één, maar wel drie awards uit”, laat Bemas weten. “Met deze transformatie, spelen we in op enkele belangrijke trends in het metier van onderhoud. Eerst en vooral wordt het onderhoudsbeleid steeds meer ingepast in een langetermijn-assetmanagementstrategie. Onderhoud moet er voor zorgen dat de assets de gewenste performantie leveren. Vandaar ook de overkoepelende titel: Asset Performance Awards. Performatie van de installaties of infrastructuur is steeds het resultaat van het omzetten van een sterke visie in de realiteit dankzij het toepassen van goede praktijken. De award voor Best Improvement in Maintenance & Asset Management bekroont voortaan organisaties die een grote stap voorwaarts hebben gezet in de toegepaste onderhouds- en assetmanagementpraktijken. Uitstekende resultaten halen op gebied van assetperformantie lukt echter niet zonder een uitstekend technisch team. Vandaar dat we ook een Technical Team of the Year in de bloemetjes zetten. In tijden van industrie 4.0 willen we met de Asset Performance 4.0 Award tenslotte ook een digitale transformatie in de kijker plaatsen waarbij is gefocust op onderhoud, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de assets.”

Voor meer info zie assetperformance.be

Inschrijven kan via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/APA-2019.