mmwolfoilcorporationsmeermiddelentoepassing.jpg

NIEUWSLIJN 30/04/2019

Veilige toepassing van smeermiddelen voor bouwmaterieel

Speciaal voor de bouwsector heeft het Belgische smeermiddelenbedrijf Wolf Oil Corporation een assortiment ontwikkeld dat de gebruiksduur van het materieel optimaliseert en zo de efficiƫntie van het machinepark verbetert. De smeermiddelen worden gekenmerkt door een bijzonder lange levensduur, een grote slijtagepreventie en een brede reeks van toepassingen. Een doordacht concept met gekleurde symbolen zorgt voor een veilig gebruik en eenvoudige toepassing.

Het gebruik van specifieke symbolen en kleuren helpt de gebruikers bij het kiezen van de juiste smeermiddelen bestemd voor de specifieke componenten en toepassingen van hun bouwmachines. Dat garandeert niet alleen een snelle en gemakkelijke toepassing, maar verhoogt tevens de bedrijfszekerheid en veiligheid en vereenvoudigt het voorraadbeheer.

Voor zijn Complete Off Road Solution Concept (CORS) voor bouwmachines biedt Wolf Oil zijn klanten een complete analyse van hun machinepark en stelt op basis daarvan voor elke machine een gedetailleerd smeerplan op. Dat concept wordt aangevuld door de Wolf Oil-garantie die de klant, naast de garantie van de fabrikant, extra zekerheid biedt bij de exploitatie van zijn materieel.

De smeermiddelen van het Wolf Off-Road assortiment worden in Duitsland verkocht door EMKA-Schmiertechnik.

www.wolfoil.com/nl_com/