mmnewsmotracverkooptsite.jpg

NIEUWSLIJN 15/04/2019

Linde-magazijntrucks en -merchandising nu ook online

Om haar bereikbaarheid te verhogen en in te spelen op de almaar stijgende e-commerce, is Motrac Handling & Cleaning onlangs live gegaan met een eigen webshop. Het voornaamste doel van de webshop is om het gebruiksgemak voor haar klanten te verhogen, die nu met enkele eenvoudige muisklikken een bestelling kunnen plaatsen. De beschikbare onlineproducten kunnen worden besteld via onderstaande url.

Naast de verhoogde gebruiksvriendelijkheid is ook de aankoopsnelheid een belangrijk voordeel. Indien een klant weet naar welk product hij op zoek is, hoeft hij geen offerte meer aan te vragen. In de plaats daarvan kan hij het assortiment op de webshop bekijken en meteen het gewenste product aankopen.

In eerste instantie wordt de keuze geboden uit verschillende magazijntrucks van Linde Material Handling. Het opzet is echter om het aanbod in de toekomst nog verder uit te breiden, onder meer met reinigingsmachines van Tennant Company. Daarnaast worden ook meerdere types merchandisingartikelen aangeboden, bestaande uit bureaubenodigdheden, speelgoed en miniatuurtrucks.

https://motrac-webshop.be/nl/