mmsortimo5smethode.jpg

TECHNISCH AANBOD 10/04/2019

Labels en inlegstukken op basis van 5S-methode

Sortimo, inrichter van bedrijfsvoertuigen, lanceert de mySortimo-etiketten en de inlegstukken voor gereedschap, ontwikkeld volgens de gevestigde 5S-methode. De 5S-methode bestaat uit sorteren, schikken, schoonmaken, standaardiseren, systematiseren. Doel: orde en netheid op de werkplek optimaliseren voor een maximale productiviteit.

Een van de elementen die bijdragen aan een optimaal georganiseerde werkplek zijn de nieuwe mySortimo labels. Ze zijn scheurvast, vochtbestendig en hebben een optimale hechting. De kleurcodering zorgt voor optische identificatie en ook de individuele beschrijving levert een snelle toegang op tot de inhoud van legborden, schuifladen, koffers en de Sortimo BOXX’en.

Sortimo ontwikkelde in samenwerking met partner Gedore, fabrikant van gereedschap, inlegstukken op maat. Handgereedschappen kunnen er ordelijk en overzichtelijk worden opgeborgen, en blijven ook tijdens het transport naar de werkplaats veilig op hun plek liggen. Het kleurverschil van de uitsparingen zorgt ervoor dat ontbrekend gereedschap meteen in het oog springt.

www.sortimo.be