hritd2019banner.jpg

NIEUWSLIJN 09/04/2019

Bezoek de 3de HR innov & tech Day

De HR innov & tech Day is het belangrijkste en het enige drietalige (Nederlands, Frans, Engels) event in België over HR innovatie, HR technologie en over hoe HR kan bijdragen tot innovatie in het algemeen.

De editie 2018 telde bijna 300 deelnemers, waaronder medewerkers en managers uit de grootste bedrijven en non for profit-organisaties van het land. Volgens onderzoek (van o.m. McKinsey en PwC) is innovatie, samen met de wendbaarheid van organisaties en agile werken, een topprioriteit van CEO’s. Maar bedrijven/organisaties hebben het er moeilijk mee. Vandaar dat CEO’s in toenemende mate de innovatie binnen en van hun bedrijf naar zich toetrekken, het als hun belangrijkste focus beschouwen.

HR professionals kunnen niet achter blijven bij de noodzaak tot innovatie. Ze hebben er alle belang bij hun visie op innovatie alsook hun innovatie-skills aan te scherpen. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren op de komende HR innov & tech Day. Maintenance Magazine wist bij de organisator een korting van 50 euro te bedingen. Klik hier en schrijf in door gebruik te maken van promotiecode: maintenanceMaga-HRITD3.

Klik hier voor meer informatie en het programma.