eurofinishpreviewweb.jpg

NIEUWSLIJN 08/04/2019

Eurofinish+Materials 2019: van materiaalkeuze tot gerealiseerd product

De door Mikrocentrum georganiseerde vakbeurs Materials heeft een sterke focus op de rol van materialen in het succes van een product. Eurofinish, georganiseerd door VOM, op haar beurt verbindt professionals die zich bezighouden met oppervlaktebehandelingstechnieken. De keuze om Materials en Eurofinish bij elkaar te brengen, is dan ook een logische stap: daar waar Materials eindigt, begint Eurofinish. Deze synergie biedt één centrale ontmoetingsplek waar men alle aspecten kan vinden om een goed en duurzaam eindproduct te realiseren.

Nieuw Benelux event verbindt en inspireert Nederlandse en Belgische markt

De samenwerking tussen beide beurzen biedt Nederlandse en Belgische specialisten binnen de keten dan ook de uitgelezen gelegenheid elkaar in één dag en op één centrale plek te ontmoeten. Dit geldt niet alleen voor materiaalkundigen of onderzoekers maar ook voor productontwikkelaars, productdesigners, engineers, R&D’ers, productiemedewerkers en specialisten in bijvoorbeeld onderhoud, constructie, automotive, offshore, lucht- en ruimtevaart en (hightech) machinebouw. U krijgt een goed beeld van de innovaties binnen dit speelveld maar ook krijgt u oplossingen voor allerlei praktische uitdagingen. Denk hierbij aan hergebruik, slijtage en corrosie.

Vakbeurs, demo’s en congres

Voor het eerst in de Benelux vindt een vakbeurs plaats waar alle stappen binnen deze waardeketen afgedekt worden. Van design, materiaalkeuze, tot analyse, tot verbinden van materialen, tot oppervlaktebehandeling. We gaan zelfs verder. Op Eurofinish+Materials2019 beperken we ons niet enkel tot de oplossingen zoals we die vandaag de dag kennen, maar ook de innovaties van morgen. In het uitgebreide congresprogramma, side-events, meet & match en op de innovatie- en demoruimtes ervaar je hoe de ontwikkelingen binnen dit vakgebied constant in beweging zijn, letterlijk en figuurlijk.

Wij begroeten u graag op de vakbeurs & Congres Eurofinish+Materials 2019, op 15 en 16 mei, in Leuven (België)!

Meer info:

www.eurofinish.be

www.materials.nl