beurzenaward2019blds1.jpg

NIEUWSLIJN 28/03/2019

Trio-beurs reikt prijzen uit (+fotoreportage)

Op Maintenance, M+R en Worksafe, het beurzentrio georganiseerd door Easyfairs en dat nu in Antwerp Expo loopt, werden gisterenavond in verschillende categorieën awards uitgereikt.

In elke categorie selecteerden de jury’s drie laureaten, waaruit vervolgens de winnaar gekozen werd en werd uitgepakt met een ‘publieksprijs’.

De M+R Award kende 20 inzendingen. De drie laureaten waren Yokogawa Belgium, Retec en Yazoom. Yazoom won de prijs die Jan Verhasselt in ontvangst nam. Dominiek Vanthuyne stond er voor Jokogawa en David Vervaeke voor Retec. De publieksprijs ging naar Inventech (Kees van der Sar).

Uit 16 inzendingen werden drie laureaten genomineerd voor de Worksafe award 2019: Remotec, IDEWE en AWP. Christophe Verhaeghe pikte de prijs op voor winnaar AWP. Yves Crevecoeur stond er voor Remotec. De publieksprijs ging naar IDEWE waar Petra Champagne de eer had.

De drie finalisten van de BEMAS Digital Innovation Award 2019 waren Semiotic Labs met SAM4, SDT International met de SDT340 en Applus met de RTD DTI Trekscan. Winnaar werd de Belgische expert in ultrasoonmeting SDT International. André Degraeve haalde de plak op. Simon Jagers deed dat voor Semiotic Labs en Rob Steenwijk voor Applus.

Wim Vancauwenberghe, directeur van BEMAS, kondigde de lancering aan van Maintenance.Directory, een directory van maintenance-aanbieders. << (Luc De Smet) (foto’s: LDS)

Fotoreportage:

M+R Awards (vlnr.): David Vervaeke (Retec), winnaar Jan Verhasselt (Yazoom) en Dominiek Vanthuyne (Yokogawa)

M+R Awards (publieksprijs.): Kees van der Sar (Inventech)

Worksafe Awards (links): Christophe Verhaeghe (AWP)

Worksafe Awards: Yves Crevecoeur (Remotec) en Petra Champagne (Idewe) - deze laatste won ook de publieksprijs

BEMAS Innovation Awards (vlnr.): Simon Jagers (SemioticLabs), André Degraeve (SDT), Rob Steenwijk (Applus)

BEMAS Innovation Awards (publieksprijs): Kim Azou (AquaSecurity)