olympusmm.jpg

NIEUWS 14/03/2019

Uitgebreide portfolio van ultrasone en wervelstroomfoutdetectoren bij Olympus

Olympus heeft een uitgebreide portfolio van ultrasone en wervelstroomfoutdetectoren met geavanceerde functies voor toepassingen die variëren van lasinspectie tot het detecteren van verborgen scheuren, holtes, porositeit en andere interne onregelmatigheden in metalen, composieten, kunststoffen en keramiek. Onze hoogwaardige foutdetectoren zijn robuust, veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken.

Onze video-inspectiesystemen voor visuele inspectie op afstand zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de moderne industriële inspectieomgeving. Ze bieden draagbare en intelligente beeldvormingsoplossingen op afstand met een groot aantal geavanceerde, maar toch intuïtieve functies, waardoor ze ideale visuele inspectie-instrumenten op afstand zijn. Er is een breder scala aan videoscopen, fiberscopen en borescopen met verschillende diameters en kijkopties beschikbaar.

Onze X-ray Fluorescence (XRF) en X-ray Diffraction (XRD) Analyzers bieden kwalitatieve en kwantitatieve materiaalkarakterisering voor detectie, identificatie, analyse, kwaliteitscontrole, procescontrole, naleving van regelgeving, en screening, voor metalen en legeringen, mijnbouw en geologie , schroot en recycling, milieu- en consumentenveiligheid, onderwijs en onderzoek, en algemene fabricage.

Industriële microscopen bevatten vele complexe ontwerpen die gericht zijn op het verbeteren van de resolutie en het contrast van het monster. Olympus-microscopen voldoen aan een breed scala aan analysetoepassingen, van routinematige inspectie tot geavanceerde analyse door het brede scala aan microscoopmodellen die worden aangevuld door uitstekende optische prestaties en een verscheidenheid aan accessoires.

Stand A2006 op Maintenance 2019 (Antwerp Expo, 27-28 maart 2019)

www.olympus.be