infolandweb.jpg

NIEUWS 13/03/2019

67% minder incidenten dankzij slimme software

Infoland maakt sinds 1998 kwaliteitsmanagement software die organisaties en professionals in staat stelt om slimmer, veiliger en efficiënter te werken. De iProva software suite, bestaande uit vijf modules, ondersteunt het proces van verbeteren en leren en zorgt ervoor dat u compliant kunt werken.

 

Melden & Analyseren

Binnen de iProva-module Melden & Analyseren kan u incidenten, klachten en andere gebeurtenissen beheren. Of het nu gaat om het melden, opvolgen of analyseren van incidenten, deze module stelt iedere organisatie binnen elke branche in staat om verbetermaatregelen te treffen die uiteindelijk leiden tot minder incidenten.

Laagdrempelig meldingen indienen

Met de iProva Capture app kunnen eindgebruikers op een laagdrempelige manier incidenten ter plaatse en op ieder gewenst moment melden. De app werkt intuïtief, snel en er kunnen direct foto’s als bewijsmateriaal worden toegevoegd. U kunt als organisatie zelf bepalen welke gegevens er ingevuld moeten worden en de ingelegde meldingen verschijnen direct in het dashboard.

 

Realtime dashboard

Via het centrale dashboard behoudt u steeds het overzicht en krijgt u realtime inzicht in de meldingen en de opvolging ervan. Daarnaast kunt u (gepersonaliseerde) analyses maken waarop u verbetermaatregelen kunt baseren.

Benieuwd hoe deze slimme software voor u kan werken? Kom dan langs bij stand 4519 op Worksafe 2019 voor uitleg en een live demo van iProva!

www.infoland.be/

Worksafe 2019 (Antwerp Expo, 27-28 maart 2019)