aquasecurityweb.jpg

NIEUWS 12/03/2019

AquaSecurity: installatie- en servicebedrijf uit de brandbeveiliginsindustrie

Het bedrijf staat garant voor een hoogwaardige installatie, een correcte opvolging en een grondig onderhoud van sprinkler-, detectie- en gasblusinstallatie.

Op vlak van service is een grondig onderhoud en snelle interventie ons doel. Wij bieden u een complete service in verband met het inspecteren, testen en onderhouden van uw systemen. Wij komen eventuele defecten of storingen tijdig op het spoor zodat uw installatie altijd doet waarvoor ze is bestemd.

Preventief onderhoud is onontbeerlijk voor de betrouwbaarheid van automatische brandblusinstallaties. Een falende werking is vaak het gevolg van gebrekkig onderhoud. De getrainde AquaSecurity onderhoudstechnicus zorgt ervoor dat de brandbeveiligingsinstallatie op een deskundige wijze onderhouden wordt en staat de klanten ook bij tijdens de periodieke inspecties.

Dankzij de elektronische interventiefiches en de Sprinkler eye app zijn klanten steeds in real-time op de hoogte van de status van hun brandbeveiligingssysteem. Na beschadiging of bij storing is snel ingrijpen noodzakelijk. Onze permanentiedienst is 24/7 bereikbaar en geeft onze klanten gratis telefonische bijstand. Waar nodig sturen we meteen ervaren technici ter plaatse.

Onze klanten (studiebureaus, bouwondernemingen, verzekeraars) komen uit de volgende sectoren: logistiek, industrie, winkels, (petro)chemie, vastgoed en publiek-private samenwerkingen.

www.aquasecurity.be

Stand C3030 op Maintenance 2019 (Antwerp Expo, 27-28 maart 2019)