isafeweb.jpg

NIEUWS 08/03/2019

i.safe MOBILE brengt Augmented Reality voor industrieel gebruik:

De Duitse onderneming i.safe MOBILE is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van innovatieve mobiele communicatieapparatuur voor gebruik in gebieden met explosiegevaar. Voor nieuwe producten past de onderneming alle relevante internationale normen toe. Naast apparaten uit eigen ontwikkeling levert i.safe MOBILE in nauwe samenwerking met haar klanten ook mobiele apparatuur op maat, specifiek aangepast op hun individuele vereisten.

Het productportfolio van i.safe MOBILE omvat mobiele telefoons en smartphones, tablets en accessoires zoals RFID-multipens voor de ATEX-zones 1/21 en 2/22. De industriële smartphone IS520.1 van i.safe MOBILE is ontwikkeld volgens de meest recente industriële normen en is een aansprekende combinatie van modern design en uiterste robuustheid. De featurephone IS320.1 kan worden bediend met fysieke toetsen en het touchscreen, ondersteunt NFC en biedt daarnaast over extra functies zoals een SOS-knop en een LED-zaklamp. De 8-inch tablet IS910.1 is niet alleen uiterst robuust, maar valt ook zeer positief op dankzij de accu die met 8.400 mAh een zeer lange gebruiksduur belooft.

De HMT-1Z1 is de eerste intuïtieve Head Mounted Tablet (HMT) met volledige handsfree bediening voor werk in gebieden met explosiegevaar. Apps en functies op de HMT-1Z1 worden via spraak gestart en aangestuurd. Registratie van gegevens is mogelijk dankzij de scanner die in de camera is geïntegreerd.

Functionaliteit voor ondersteuning via video biedt medewerkers onderweg vele voordelen. Zo kunnen zij op afstand de helpdesk om advies vragen, technische documentatie lezen, IoT-data (Internet of Things) downloaden, instructies en tekeningen voor onderhoudswerk opvragen en inspectiewerkzaamheden vastleggen.

Stand A2020 op Maintenance 2019 (Antwerp Expo, 27-28 maart 2019)

www.isafe-mobile.com