mmmulderhardenbergkabellabel_1.jpg

TECHNISCH AANBOD 01/02/2019

Draaibaar label om zonder risico kabelfouten op te sporen

Fouten sneller opsporen en identificatie met een label dat rond een kabel of component kan worden gedraaid om de bedrukking leesbaar te maken vanuit elke hoek. Dat voorkomt het draaien van de kabel om het label leesbaar te maken en ondervangt kabelbreuk bij de aanhechting naar de connector. Een snelle kabelidentificatie kan van groot belang zijn om fouten op te sporen en voorkomt tijdverlies of menselijke fouten zoals het loskoppelen van een verkeerde kabel.

De draaibare labels zijn compatibel met eveneens beschikbare draagbare handheld printers en/of Benchtop/Desktop printers.

Mulder-Harderberg heeft naast nylon kabelbinders ook dit in zijn gamma: allerlei soorten roestvrijstalen bundelbanden voor gebruik in zware en veeleisende omgevingen.

Het bedrijf biedt ook de 2U hoge TPS3000 industriële AC-DC-voedingen aan. Ze hebben een uitgangsvermogen tot 3,2 kW en een 3-fasige voedingsingang. Kenmerken zijn onder andere programmeerbare spanning en stroom, remote on/off, remote sense, een noodvoeding, PMBus-communicatie, ingebouwde O-ring FET en een breed werktemperatuurbereik van -40°C tot +70°C.

mulder-hardenberg.com


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.