mmspiebestemployer_1.jpg

NIEUWSLIJN 05/02/2019

SPIE verkozen tot ‘Top Employer België’

SPIE Belgium, dochteronderneming van de SPIE-groep, specialist in multitechnische diensten voor de energie- en communicatiesectoren, is voor de twaalfde keer benoemd tot ‘Top Employer België’. Die benoeming heeft het bedrijf te danken aan vier algemene aandachtspunten waaraan het in 2018 heeft gewerkt.

Met het officiële certificaat van Top Employer 2019, is het bedrijf een van de 64 ondernemingen die door het Top Employers Institute in België benoemd zijn.

Om bij die exclusieve groep te kunnen horen, moet een bedrijf de verschillende fasen van het certificatieprogramma met succes doorstaan. Alleen de werkgevers die optimale omstandigheden creëren voor de ontwikkeling van hun medewerkers, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak, kunnen ernaar dingen.

Enkele van die omstandigheden zijn een werkomgeving van hoge kwaliteit, de ontwikkeling van talent in alle rangen van de onderneming en de onophoudelijke verbetering van de werking bij HR.

SPIE Belgium is er voor de twaalfde keer in geslaagd aan de selectiecriteria van het Top Employers Institute te beantwoorden. Van alle aspecten van het HR-beleid waarop de onderneming werd beoordeeld, wou SPIE dit jaar het accent leggen op vier algemene aandachtspunten. De ontwikkeling van het werkgeversmerk, vooral op sociale netwerken en op beurzen zoals Jobdays. De strenge aanwervingsprocedures: leidinggevenden betrekken bij de selectieprocedure, tijdens de selectie van de kandidaten rekening houden met hun technische vaardigheden, persoonlijkheid en motivatie ... De permanente opleiding via het e-learningplatform S.M.I.L.E., dat 24/7 beschikbaar is. En als vierde aandachtspunt de integratie van nieuwe werknemers bij SPIE met een interactieve onthaalbrochure op het S.M.I.L.E.-platform.

www.spie.com

www.top-employers.com/nl/


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.