mmrscomponentsrspro.JPG

TECHNISCH AANBOD 28/01/2019

Uitgebreid portfolio RS Pro-ledverlichtingsproducten

RS Components, het handelsmerk van Electrocomponents plc, heeft een volledige reeks RS Pro-ledverlichtingsproducten geïntroduceerd voor gebruik in een reeks energiebesparende en onderhoudsvriendelijke verlichtingstoepassingen waaronder zaklampen en inspectielampen, plafondverlichting, plafondpanelen, lampenrijen en schijnwerpers.

De zaklampen en inspectielampen zijn gericht op onderhoudstechnici en variëren van hand- en hoofdzaklampen tot inspectielampen met magneet voor handsfree bediening.

De RS Pro-plafondverlichting is vooral bedoeld voor implementatie in onderwijsinstellingen, winkels en magazijnen, en is verkrijgbaar in uitvoeringen van 100, 150 en 200 W. De functies omvatten een 90-graden openingshoek, 4000K-kleurtemperatuur en een CRI van meer dan 70.

De ledplafondpanelen zijn 600 x 600 mm 36W-lampen, bieden een keuze aan 4000K- of 6000K-kleurtemperaturen en leveren een voordeel in kantoren, magazijnen en zorginstellingen. De panelen zijn IP40-geclassificeerd en een optionele noodstroomvoorziening is afzonderlijk verkrijgbaar.

De ledschijnwerper-reeks kan men inzetten voor kantoor- en magazijntoepassingen en de kenmerken omvatten IP65- IK08-certificering.

https://benl.rs-online.com/web/


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.