worksafevisual1.jpg

NIEUWSLIJN 10/10/2018

Op 29 november WorkSafe in Namur Expo

Op 29 november 2018 vindt het grootste Belgische trefpunt voor preventieadviseurs en facilitymanagers plaats in Namur Expo.

Secura wordt WorkSafe, het trefpunt voor preventieadviseurs en facilitymanagers. Het event krijgt niet voor niks een andere naam. “We merkten dat, hoewel de security sector booming business is, marktontwikkelingen de nood aan een beurs/netwerkevent uitholden”, aldus Dieter Willsens bij organisator EasyFairs. Daarom is de focus nu toegespitst op arbeidsveiligheid. Uiteraard ook op veiligheid bij maintenancewerken.

Tegelijk verhuist de tweejaarlijkse vakbeurs, die vorig jaar 4.103 bezoekers trok (3171 Secura-bezoekers en 932 bezoekers via Infosecurity.be) van Brussel naar Namen en de Namur Expo. Parallel met deze beurs organiseert Arcop, de Franstalige tegenhanger van Prebes, zijn colloquium.

Het nieuwe WorkSafe, dat de steun krijgt van de belangrijkste verenigingen (Febelsafe, FOD Waso, Arcop, Prevent, ANPI, CNPP, ...) verwacht een full-house met een 60-tal exposanten en een 800-tal bezoekers, met name leden van de ‘conseils de prévention’ van Wallonië en Brussel. Exposanten zijn actief in signalisatie, bewaking en beveiliging, brandbestrijding, veiligheid en gezondheid op het werk, persoonlijke beschermingsmiddelen, opleidingen,…

Er is nog meer nieuws. Volgend jaar vindt het nieuwe WorkSafe ook plaats in Antwerpen. Daar wordt het een derde poot van een triade met de vakbeurzen Maintenance en M+R. En dus ook een tweedaags event: op 27 en 28 maart 2019.

Om zich in te schrijven en kans te maken op een gratis ticket voor WorkSafe klik hier.

Voor meer info over het programma klik hier.


Registreer u gratis:

  • Volledige artikels lezen
  • Maintenance Magazine per post ontvangen en online lezen
Registreer