PARTNERINFO 01/05/2024

Op weg om uw machines in topconditie te houden

“Roll with us” is het motto van de Schaeffler Lifetime Solutions Show Truck, die onlangs door de Benelux toerde. De truck toont het Schaeffler Lifetime solutions portfolio en biedt een pakket producten voor montage, smering en conditiebewaking van machines.

De showtruck nam de bezoekers mee op reis en toonde het typische leven van een onderhoudsmonteur en de problemen waarmee hij te maken krijgt. Bezoekers konden interactief ervaren hoe storingen kunnen worden aangepakt en hoe deze kunnen worden voorkomen.

De Truck Tour begon zijn reis in Apeldoorn waar hij een eindgebruiker bezocht. Hun onderhoudspersoneel nam deel aan de interactieve workshop, zodat ze niet alleen konden zien wat er nieuw is, maar ook wat de voordelen zijn van wat ze gebruiken.

Zoals een deelnemer opmerkte: “Als gebruiker van een aantal oplossingen van Schaeffler was het gewel-dig om onze ervaring in de praktijk te brengen en de voordelen ervan in onze productiefaciliteiten te rea-liseren.”

De truck vervolgde de tour door Nederland en België en bezocht verkooppartners, die hun klanten kon-den uitnodigen om kennis te maken met het volledige pakket oplossingen voor verlenging van de le-vensduur van hun machines.

Klik hier voor meer informatie over hoe u uw machines gezond kunt houden.