getack120exmanufacturing210416web.jpg

NIEUWS 05/02/2024

De robuuste revolutie van Getac: een nieuwe visie op industrieel onderhoud

In de dynamische context van industriële productie is robuuste technologie in opkomst als echte drijfkracht voor het optimaliseren van machineprestaties en het garanderen van ononderbroken werkzaamheden. Robuuste tablets en laptops, zoals de apparaten van Getac, geven een nieuwe vorm aan industriële onderhoudsdiensten en bieden een scala aan voordelen om de efficiëntie en betrouwbaarheid van bedrijfsmiddelen te verbeteren.

De impact van robuuste technologie op industriële processen

Robuuste apparaten spelen een cruciale rol bij het versterken van de positie van technici op het terrein, het verkorten van de reactietijd bij uitval van apparatuur en het verbeteren van de gegevensverzameling en -analyse. Bovendien zijn deze apparaten bestand tegen complexe omgevingsomstandigheden, zodat ze zelfs in de meest veeleisende industriële omgevingen over nauwkeurige gegevens blijven beschikken. Daarnaast draagt de robuuste technologie bij aan het stroomlijnen van workflows tussen onderhoudsteams, ongeacht hun fysieke locatie.

Belangrijkste voordelen voor fabrikanten

  • Verhoogde uptime en betrouwbaarheid van installaties
  • Kostenbesparingen: Real-time gegevensverzameling met robuuste apparaten verbetert de nauwkeurigheid van voorspellend en preventief onderhoud, waardoor uitvaltijd tot een minimum wordt beperkt.
  • Verbeterde veiligheid voor onderhoudspersoneel: Robuuste apparaten maken veilig werken in risicovolle omgevingen mogelijk.
  • Nauwkeurigere gegevens en betere besluitvorming.

Succesverhalen uit de praktijk

Het succes van DARTT: Ingenieursbedrijf Dart Technologies (DARTT) gebruikte de V110 convertible laptop van Getac om het digitale druktestsysteem in de olie- en gasindustrie te verbeteren. Het bedrijf kreeg een 15% snellere respons in vergelijking met andere oplossingen die het had getest en profiteerde van de weerstand tegen extreme omgevingen en de verbeterde functionaliteit om snel sensorgegevens te analyseren. De V110 heeft de nauwkeurigheid, prestaties en betrouwbaarheid van het systeem verbeterd.

Vaillant’s Transformatie: Ook Vaillant gebruikte de volledig robuuste V110 laptop van Getac om de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak te verbeteren van klantenactiviteiten in zijn milieuvriendelijke HVAC- en warmwatertoepassingen. Met 200 servicemonteurs en 160.000 jaarlijkse bezoeken op locatie gebruikt het bedrijf het robuuste apparaat om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten en industriële onderhoudsdiensten van zijn klanten te verbeteren.

De juiste basis voor efficiënt industrieel onderhoud

Door implementatie-uitdagingen te overbruggen en te leren van succesverhalen uit de praktijk, kunnen bedrijven het volledige potentieel van robuuste apparaten benutten en zorgen voor probleemloze bedrijfsvoering en duurzame groei. De voortdurende ontwikkeling van Getac’s robuuste technologie en de opkomst van technologische innovaties zullen de efficiëntie en prestaties binnen de productie-industrie blijven verhogen.

Voor meer informatie: Getac Industrial Manufacturing