abiss23campaignweb_1.jpg

NIEUWSLIJN 12/09/2023

ABISS: the next intersection 4 innovative industrial interconnection

Het wordt drummen op donderdag 5 oktober in Kortrijk Xpo. ABISS opent reeds voor de 8ste keer de deuren voor een 1200-tal (lees: gelimiteerd) bezoekende eindbeslissers en afdelingshoofden uit de industrie.

De industriële digitale frontrunners, maar ook het peloton aan kleinere en middelgrote bedrijven de digitale kloof willen dichten. De “idee-fixe” dat alleen maar grote organisaties met mensen, middelen en interne expertise, de digitale en IioT-projecten aankunnen zou toch al lang achterhaald moeten zijn. Ongeacht uw digitale status (starter of next-level) is uw aanwezigheid op deze summit/netwerkbeurs dus van hoge prioriteit.

Het all-in content, catering, network en next-tech gehalte van ABISS

ABISS 2023 is een high-end summit met free content & catering, voor 1200 beslissingsnemers uit de industrie – onbetaalbaar én toch gratis! Dit dankzij de ruim 90 techpartners. Dé uitgelezen plaats om uw digitale transformatie even te benchmarken. Dit niet alleen met de nieuwste oplossingen…maar ook met sectorcollega’s.

ABISS brengt u tevens 14 Expert Classes rond de thema’s Industry of Things, Intelligence of Things en Security of Things. De sprekers zelf zijn gerenommeerde collega’s (Altachem, Picanol, Barry Callebout, VCST, Tessenderlo Group….)  uit de industrie en neutrale experten (ISyE, IC4, Flanders Make, Sirris, KDG Hogeschool ….). Allen pioniers binnen hun domein van IioT en geïntegreerde, beveiligde en robuuste processen. Dit alles terwijl u ook iets meepikt uit de drank- en foodbars.

Bekijk het volledige programma en reserveer uw plaats bij de Expert Classes.

ABISS brengt ook de digitale bezoeker in contact met de exposanten en experten. Aan de hand van hun digitaal platform ABISS Digital kunnen thuisblijvers de sessies live en/of uitgesteld volgen, interageren met exposanten en het beursaanbod ontdekken. De digitale kloon is tevens mobiel beschikbaar via hun Industrialfairs App (IOS & Android)

ABISS 2023

Registreren voor de netwerkbeurs en de Expert Classes doet u hier.

Donderdag 5 oktober: 09.00 u – 17.00 u

Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

Meer praktische info vindt u hier.