mmbradyadvertorialnov2022.jpg

NIEUWS 07/11/2022

Maak werkzaamheden aan machines veiliger

Waar wilt u naartoe met uw lockout-programma? Wij zijn er voor u!

Waar u ook naartoe wilt met uw Lockout/Tagout-programma, Brady kan u hierbij begeleiden en ondersteunen. Onze complete Lockout/Tagout-oplossing omvat innovatieve hangsloten met uitgebreide sleutelplanning, specifieke vergrendelingssystemen, handige software en uitstekende services, waaronder de identificatie van energiecontrolepunten en het opstellen van procedures.

 • Uitstekende Lockout/Tagout-services
  De ingenieurs van Brady helpen bij het identificeren van energiecontrolepunten ter plaatse en het schrijven van machinespecifieke lockout-procedures op basis van best practices.
 • Innovatieve SafeKey-hangsloten
  Realiseer de veiligste Lockout/Tagout-procedures tijdens onderhoudswerkzaamheden. Met 100.000+ unieke sleutels kunnen de sloten grote, bedrijfsspecifieke sleutelhiërarchieën ondersteunen, waarbij geen twee sloten met dezelfde sleutel kunnen worden geopend.
 • Handige proceduresoftware Link360
  Voor het op een eenvoudige manier introduceren, goedkeuren of bewerken, op grote schaal uitrollen en communiceren van machinespecifieke Lockout/Tagout-procedures.
 • Specifieke vergrendelingssystemen
  Ons uitgebreide assortiment systemen kan elke energiebron blokkeren om machines te neutraliseren en de veiligheid tijdens werkzaamheden te vergroten.
 • Schaduwborden
  Optimaliseer het gebruik van Lockout/Tagout op de werkplek door het binnen bereik te houden met heel zichtbare, personaliseerbare shaduwborden.

Waar wilt u naartoe met uw lockout-programma? Maak uw keuze, wij staan ​​klaar om u te begeleiden!

Ontdek onze complete lockout/tagout-oplossing >>