mmassetmanagementprevaug.jpg

NIEUWSLIJN 24/08/2020

Welkom op Asset Performance 4.0

BEMAS, de Belgian Maintenance Association, organiseert van 15 t.e.m. 17 september Asset Performance 4.0, dé virtuele conferentie en beurs die focust op nieuwe 4.0 technologieën in maintenance & asset management.

U ontdekt hoe best practices samen met nieuwe ontwikkelingen kunnen ingezet worden om operations, maintenance en asset management te versterken, de betrouwbaarheid van uw installaties te verhogen en nieuwe prestatieniveaus te bereiken.

Naast de driedaagse conferentie krijgt u ook toegang tot de virtuele beurs met 50 standhouders én een jaar lang aan wekelijkse webinars.

Ontdek het gevarieerde programma

Het programma laat u proeven van nieuwe technologieën aan de virtuele booths en tijdens de presentaties van de hackathonfinalisten. Daarnaast hoort u ook veel use cases van asset owners die bezig zijn met de implementatie van maintenance 4.0, zoals:

  • RoyalFrieslandCampina: Multisite benchmarking & Maintenance Excellence: In deze presentatie vertellen Remco Besselink (Business Group Maintenance Manager Dairy Essentials) en Remco Jonker (Partner bij Mainnovation) over het World Class Operations Management programma van RoyalFrieslandCampina.
  • Eastman Chemical Company: Asset Criticality Analysis & Spares: Andy Schepens (Reliability Engineer) leert u inzichten in factoren die bepalend zijn voor de criticality-analyse en het gewicht van elke factor op de totaalscore. Ook krijgt u inzicht in methoden om te bepalen of een dure spare part al dan niet op voorraad moet worden gehouden.
  • BASF: Digitalization in the TAR2019 Steamcracker: Peter Verheyden (Turnaround Manager) en Dries Laurens (Mobile Expert Digital Turnaround) spreken over werkbare digitale oplossingen die zij hebben ontwikkeld en ingezet om hun turnaroundproces te verbeteren.
  • Aquafin: Digital Transformation: Bart Verheygen (directeur Asset Management) vertelt over de inzichten en ambities van Aquafin op het vlak van asset performance, maar ook over investeringsplanning, vermindering van het energieverbruik, enz.
  • En nog veel meer. Ontdek alle presentaties op www.assetperformance.eu.

Tarieven vanaf 295 euro. Meer info op www.assetperformance.eu.