PARTNERINFO 28/04/2020

Modulaire led-signaaltorens

RS Components heeft het RS PRO-assortiment voorgemonteerde, voorbedrade en modulaire led-signaaltorens geïntroduceerd. Dat assortiment voorziet OEM-automatiseringstechnici en onderhoudskopers van een kosteneffectieve manier om storingen van apparatuur en andere machinestatussen visueel te signaleren. Naast voorgemonteerde signaaltorens omvat het RS PRO-assortiment van bijna 120 producten afzonderlijke led-verlichtingselementen, zoemereenheden en voorbedrade basisapparaten voor torens, die door de gebruiker kunnen worden gemonteerd volgens individuele vereisten.

Voorgemonteerde, voorbedrade RS PRO-signaaltorens omvatten ‘elliptische’ koepelvormige en cilindrische torenvormige varianten die zijn ontworpen om de veiligheid en productiviteit van regel- en automatiseringsapparatuur te verbeteren. Ze worden geleverd met twee (rood en groen) of drie (rood, oranje en groen) led-verlichtingsmodules en kunnen snel worden geïnstalleerd op voeten met een diameter van 100 mm, 70 mm of 50 mm. Dankzij voorbedrading is het eenvoudig om kleuren toe te wijzen aan functies en de signaaluitgang van afzonderlijke gekleurde modules te schakelen. De opties voor het verlichtingselement omvatten statische of knipperende instellingen en verschillende lichteffecten.

Voorbedrade RS PRO-basisapparaten hebben zeven elektrische contacten, zodat ze elk maximaal zeven led-modules of zes leds en een sirenemodule kunnen ondersteunen. De elektrische aansluiting gebeurt veilig via een aanrakingsbestendige IP20-connector.

De modulaire RS PRO-led-signaaltorens kunnen vanaf nu worden besteld bij RS in de regio’s EMEA en Pacifisch Azië.

de.rs-online.com/web/