NIEUWSLIJN 31/03/2020

Mainnovation deelt kennis via webinars

Om te ondersteunen bij het trainen en opleiden van onderhoudsprofessionals, zal Mainnovation zijn kennis delen via webinars. Mark Haarman, managing partner van Mainnovation, ziet kansen: “Onderhoud kan in deze uitdagende tijd het verschil maken.”

In de aanpak van Mainnovation, een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van maintenance en assetmanagement, staat de eigen ontwikkelde VDMXL-methode centraal. VDM staat voor ‘value driven maintenance & asset management’. XL verwijst naar het toevoegen van maximale economische waarde aan een bestaande fabriek, vloot of infrastructuur.

Om de onderhoudsorganisaties in deze periode te ondersteunen verzorgt Mainnovation onder de noemer ‘VDMXL Verdiepingssessies’, in samenwerking met de Belgische en Nederlandse brancheverenigingen, diverse webinars. Mark Haarman: ‘We hebben voor de Bemas vijftien webinars voorbereid over diverse onderwerpen. Van focus op cost control, tot een plan voor de ideale staffing van de technische dienst en de status van predictive maintenance. Onderwerpen waar een maintenance en assetmanagementorganisatie direct mee aan de slag kan.”

Om te registreren en voor meer info over de webinars zie onderstaande URL.

www.bemas.org/nl/komende-activiteiten