NIEUWSLIJN 05/03/2020

Opening Würth Elektronik België in Turnhout

Würth Elektronik zet zijn internationale expansiekoers voort met de opening van Würth Elektronik België BV. Een maand geleden werd op feestelijke wijze de 23e verkoopvestiging geopend. Vanuit Turnhout worden elektronica-ontwikkelaars en -fabrikanten in heel België en Luxemburg ondersteund door vijf technische-buitendienstmedewerkers, die op hun beurt worden ondersteund door drie backofficemedewerkers. Componenten en monsters worden binnen 24 uur geleverd vanuit de centrale magazijnen in Duitsland en Frankrijk.

Würth Elektronik is sinds 2006 actief in België met lokale medewerkers. Nu volgt de oprichting van een aparte nationale onderneming. “De oprichting van de nieuwe onderneming is een logische stap in de positieve ontwikkeling van de Würth Elektronik eiSos Group in de BeNeLux”, aldus Thomas Schrott, CEO van de Würth Elektronik eiSos Group. “Dit vormt de basis voor verdere groei. De Country Manager is Dimitri Verhaert, die de naam van Würth Elektronik sinds 2006 met groeiend succes op de Belgische markt heeft gevestigd.

De Würth Elektronik eiSos Group is een fabrikant van elektronische en elektromechanische componenten voor de elektronica-industrie. Verder verricht het technologiebedrijf pionierswerk op het gebied van elektronische oplossingen.

www.we-online.de