NIEUWSLIJN 03/03/2020

Toepassingsscenario: Lockout/Tagout voor meerdere vestigingen bij een grote drankenproducent

Gezien de verscheidenheid aan machines en leidingen die regelmatig onderhoud vereisen, moeten drankenproducenten over meerdere gespecialiseerde teams en externe partners beschikken, die met de juiste tools moeten worden uitgerust om in alle veiligheid het machinepark te kunnen onderhouden.

Uitdaging: Om de veiligheid tijdens onderhoudswerken te verhogen, is een grote brouwerij met meerdere vestigingen op zoek naar een oplossing voor het neutraliseren van machines en het beveiligen van energiebronnen en leidingkleppen in de uit-stand. De klant wil dat deze oplossing in alle vestigingen wordt geïmplementeerd voor een groot aantal teams, inclusief gespecialiseerde werknemers en externe partners.

Brady stelt een Lockout/Tagout-totaaloplossing voor, met als belangrijkste element unieke en innovatieve SafeKey-hangsloten die tot 700% meer slot-en-sleutelcombinaties bieden dan de traditionele veiligheidssloten.

SafeKey-hangsloten omvatten een uniek en innovatief vergrendelingsmechanisme dat meer dan 100.000 slot-en-sleutelcombinaties biedt. Met SafeKey kunnen grotere reeksen van unieke slot-en-sleutelcombinaties worden gecreëerd, met lopers voor meer teamleiders en één centrale loper voor de veiligheidsmanager van het bedrijf waarmee alle slot-en-sleutelcombinaties geopend kunnen worden.

Lees de volledige toepassingsscenario en zie het resultaat