bradytimermaint.jpg

PARTNERINFO 08/11/2019

Opgelet: onderhoud vereist! Nieuwe ledtag telt af tot het volgende onderhoud

De innovatieve inspectietimer van Brady kan levens helpen redden door duidelijk op machines, apparatuur en gereedschap aan te geven wanneer onderhoud nodig is. De ledlampjes trekken van een afstand de aandacht van gebruikers en onderhoudsmedewerkers en helpen voorkomen dat niet-geïnspecteerde of versleten apparatuur gebruikt wordt.

Tijd voor onderhoud

De nieuwe inspectietimer van Brady geeft duidelijk aan wanneer het volgende geplande onderhoud moet plaatsvinden. Er zijn versies beschikbaar die 7 dagen, 30 dagen en 365 dagen aftellen. Elke versie is uitgerust met een donkergroene, lichtgroene, gele en knipperende rode led die een recente inspectie tot een onzekere apparatuurstatus aangeven.

Eenvoudig en handig

De Brady-inspectietimer kan op vrijwel alle machines, apparatuur en gereedschap worden aangebracht met een lijmstrip, velcro, magneet, schroef of kabelbinders. Aan het einde van het vooraf ingestelde onderhoudsinterval kan de tag worden gereset tot de batterij met een levensduur van meer dan 1 jaar leeg is. Een statusindicator toont constant hoeveel vermogen de batterij nog heeft.

Levens redden

In tegenstelling tot andere oplossingen zijn de gekleurde leds van de Brady-inspectietimer zichtbaar van een afstand en trekken ze actief de aandacht van gebruikers en voorbijgangers. Machines, apparatuur en gereedschap die voorzien zijn van de Brady-inspectietimer vallen op en overschrijden niet vaak het onderhoudsinterval dat is vastgelegd in wetten, regelgeving of het bedrijfsbeleid. Zo ondersteunt de inspectietimer van Brady optimaal onderhoudsinterventies die levens redden.

Zie hoe inspectietimer werkt!

Brady Benelux

Lindestraat 20 - B-9240 Zele

T: +32 (0) 52 45 78 11 - salesbenelux@bradycorp.com