mmpirtekservicecenters.jpg

PARTNERINFO 15/10/2019

Inspelen op de groeiende vraag naar service de klok rond

Specialist in hydrauliekservice Pirtek zet flink in op groei met meer vestigingen en een uitbreiding van het wagenpark. De leverancier van hydrauliekslangen en -leidingen ziet de vraag naar snelle, dag en nacht hydrauliekservice toenemen.

Om de groei die Pirtek nastreeft in goede banen te leiden en de service richting klanten optimaal te houden, heeft het bedrijf deze maand twee nieuwe servicecenters geopend: in Gent en in Lummen. Door die nieuwe locaties is het Pirtek-doel om ‘binnen 1 uur op locatie’ te zijn nog beter gegarandeerd. De twee servicecenters zijn volledig nieuw ingericht. Beide kregen een moderne, ruime werkplaats, waar revisiewerkzaamheden onder gecontroleerde omstandigheden worden gerealiseerd. De twee nieuwe servicecenters zijn sinds 1 oktober operationeel.

Pirtek investeerde afgelopen jaren fors in het wagenpark, waardoor het servicenetwerk nog verder is verdicht. De Pirtek-monteurs zijn overal en altijd gegarandeerd binnen 1 uur ter plaatse. In totaal heeft het bedrijf in Nederland en België inmiddels 100 serviceauto’s op de weg. In België nam Pirtek in de mijnstreek daarnaast een aantal 7,5-tonners als servicewagen in gebruik. Ze voorzien in de specifieke service-eisen vanuit de mijnbouw.

www.pirtek.be