mmpanasonictoughbook55.jpg

PARTNERINFO 13/09/2019

Notebook aanpassen aan veranderende werkzaamheden

Panasonic zet een nieuwe standaard voor semi-robuust mobiel computergebruik met de lancering van zijn Toughbook 55-notebook. Voor het eerst kunnen gebruikers op locatie hun notebook aanpassen aan veranderende werkzaamheden. Het toestel heeft een slank en lichtgewicht ontwerp en verbetert de flexibiliteit en productiviteit van de gebruikers drastisch. Daardoor kunnen bedrijven het maximale rendement uit hun investering halen.

Met de Toughbook 55-notebook kunnen gebruikers met een simpele klik de grafische mogelijkheden verhogen of een smartcardlezer, extra opslag of een dvd- of Blu-Ray-drive in de Toughbook Universal Bay toevoegen. Bovendien kan de uitbreidingspoort aan de voorzijde worden gebruikt om snel een vingerafdruklezer, RFID of een standaard smartcardlezer of een tweede batterij te integreren.

Bij aankoop kunnen gebruikers dankzij het uitbreidingsslot ook kiezen voor 3 extra poorten met VGA, True Serial en een vierde USB-, 2e GLAN- of Rugged USB 2.0-slot.

Het toestel is flexibeler, sneller, steviger, veiliger en gaat langer mee dan zijn voorganger, maar kan nog steeds worden gebruikt met accessoires van de Toughbook 54, inclusief voertuig- en desktopdockings.

De Toughbook 55 is een semi-robuust apparaat met het uiterlijk van een zakelijk notebook. Het is licht van gewicht (2,08 kg), slank (32,8 mm) en gemakkelijk te dragen met het ingebouwde handvat. Maar het nieuwe apparaat is ook steviger met een verbeterde Ingress Protection Rating (IP53) tegen stof en spatwater en is beschermd tegen valpartijen tot 91cm. De werking bij extreme temperaturen tussen -20 °C tot + 60 °C is ook verbeterd. De batterij heeft een gebruiksduur van maximaal 20 uur die met de hot-swap tweede batterij kan worden uitgebreid met 20 uur.

www.toughbook.be