bms71246web.jpg

NIEUWSLIJN 08/05/2019

Vijf nieuwe “Best Managed Companies” bekend gemaakt

Naast Easyfairs werden ook Soudal Group, Exki, Thomas & Piron en Golazo door Deloitte met deze titel bekroond. CE+T, EASI, ED&A, LVD, Vandersanden Group, Protime en Vanbreda Risks & Benefits konden hun titel verlengen.

Deloitte Private en Econopolis zoeken sinds 2018 naar verborgen parels in het Belgisch onder­nemers­land­schap. Voor deze tweede editie partnerden zij met de KU Leuven. De jury bestond dit jaar naast Chombar uit academicus Koenraad Debackere en de bekende ondernemers Geert Noels, Rik Jacob, Rik Vera en Yves Noël.

Het Best Managed Companies (BMC)-programma coacht en erkent particuliere ondernemingen die op het hoogste niveau presteren. Om voor het BMC-label in aanmerking te komen, moet het bedrijf een gedetailleerde aanvraag indienen, die vier domeinen beslaat: strategie, capaciteiten, inzet en financiële resultaten.

De prijzen werden uitgereikt tijdens een galaceremonie aansluitend op de Belgium’s Best Managed Companies Convention, die eind vorige week in Brussel plaatsvond. Deze prijs geeft aan deze bedrijven het exclusieve recht om het BMC-keurmerk te gebruiken.

Wij noteerden deze reactie van Eric Everard, oprichter van Easyfairs en CEO van de Groep: “Het is een grote eer om erkend te worden als Best Managed Company, maar dit is veel meer dan zomaar een badge: het draait ook om een permanent proces van leren en verbeteren. Tijdens de voorbereiding van onze aanvraag die we indienden, hebben we veel geleerd over ons bedrijf, zijn kracht en grote eigenheid, en onze best practices. We hebben ook acties geïdentificeerd die we kunnen en moeten ondernemen om verder te evolueren.”