mmsortimotboxxg.jpg

PARTNERINFO 22/03/2019

Praktische koffer met overzicht

De T-Boxx G van Sortimo is een praktische koffer met overzicht en bevat uitneembare inzetbakjes. Het transparante deksel biedt altijd een snel overzicht over de kleine onderdelen. Met verschillende inzetbakken en inzetbakkensets is de T-Boxx G volledig volgens ieders persoonlijke wensen aan te passen.

Inclusief 45 inzetbakjes H31 bevat de koffer een tussenplateau voor orde op twee niveaus (uitrusting inzetbakjes boven: 22x inzetbakje 1x1 H31, 11x inzetbakje 1x2 H31, uitrusting inzetbakjes onder:12x inzetbakje 2x2 H31). Men kan de ruimte in de T-Boxx G dus optimaal gebruiken voor een groot aantal verschillende kleine onderdelen.

De T-Boxx G zorgt voor overzicht gedurende de werkdag. Dankzij het transparante deksel van polycarbonaat heeft men de kleine onderdelen altijd in het zicht en vervoert men die veilig en geordend naar elke werklocatie. De rangschikking van de inzetbakjes kan naar wens worden aangepast, ook het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes is altijd mogelijk. De onderverdeling van de T-Boxx G biedt dankzij de inzetbakkenset een goed overzicht over kleine onderdelen en verbruiksmiddelen. De koffer is niet alleen een praktisch ordenings- en transportsysteem, maar zorgt vooral voor een efficiënte werkdag. Aan de ene kant bespaart men zich de moeite van het tijdrovende zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen en aan de andere kant heeft men altijd een goed overzicht over de voorraad van de kleine onderdelen, zodat men op tijd merkt wanneer bijvullen noodzakelijk is om uitvaltijden te voorkomen.

www.mysortimo.be/nl_BE/BOXXen-en-koffers/T-BOXX-G/c/47220?q=:tsa&utm_source=newsletter&utm_medium=march19&utm_campaign=sr-boxx-hotdeal