acdweb.jpg

NIEUWS 06/03/2019

ACD, dienstverlening aan de industrie

Dienstverlening aan de industrie op het vlak van maintenance is reeds sinds 1989 de core business van ACD. Doorheen de jaren van oprichting tot nu zijn de structuur, het volume en de taken van ACD flink geëvolueerd. ACD nv groeide uit van een eenmanszaak tot een grote onderneming.
 

Vandaag kunnen we met trots onze 6 afdelingen voorstellen:
 

Piping & Construction

Als specialist in piping & construction zijn we actief in alle industriële sectoren met gekwalificeerde mensen. Dit gaat van 3D ontwerp, prefabricage en montage op de werf tot indienstname van de constructie.
 

Mechanisch onderhoud

We voeren zowel mechanische werkzaamheden uit bij onze klanten on-site als in onze goed uitgeruste werkplaats.
 

Predictief onderhoud

We maken gebruik van diverse technieken zoals onder andere trillingsanalyse, thermografie en olieanalyses. Deze technieken laten toe om werkzaamheden aan installaties en machines zorgvuldig te plannen en productiestilstand tot een minimum te herleiden.
 

Rotating equipment

Onze pomptechniekers zijn gespecialiseerd in het aanpassen en reviseren van rotating equipment (pompen, blowers, transportschroeven, ventilators, …)
 

Engineering

Ook ons team van technisch tekenaars denkt mee op maat van onze klanten
 

Machinebouw

Wij helpen onze klanten om machines op maat te bouwen of bestaande machines aan te passen om zo de productiviteit te verbeteren en te verhogen.

Als bedrijf in volle groei mikt ACD ook op een hoge normering qua veiligheid, vandaar haar Petro-certificaat. ACD wenst dan ook langdurige relaties op te bouwen met haar werknemers, onderaannemers, partners en klanten gericht op een betrouwbare en veilige samenwerking.

Stand B3018 op Maintenance 2019 (Antwerp Expo, 27-28 maart 2019)

www.acdnv.be