mmmainnovationwebinar.jpg

NIEUWSLIJN 05/03/2019

Webinar Cost Control

Op 28 maart, van 14 tot 15 uur, geeft Remco Jonker (Mainnovation) in het Mainnovation Meeting House in Dordrecht een webinar over VDMXL Cost Control.

In dit webinar leert men hoe onderhoudskostenniveaus proactief te bewaken en zodra nodig, op een duurzame manier te verlagen. Het webinar zal de VDMXL Cost Control Improvement Cycle behandelen en ingaan op specifieke technieken zoals installatiegericht budgetteren, ‘gatekeeping’ en (root cause) cost driver analyse. Mainnovation laat weten dat bedrijven die die aanpak hebben gevolgd, een reductie van 20-50 % op hun onderhoudsuitgaven hebben gerealiseerd, zonder terugval inzake installatiebeschikbaarheid of veiligheidsperformance.

Remco Jonker is partner in Mainnovation en gespecialiseerd in complexe verbeterprojecten op het gebied van onderhoud en assetmanagement, veelal in een internationale en multisitesetting. Zijn ervaring strekt zich uit over diverse industrieën, landen en culturen. Momenteel past hij die ervaring toe in de Nederlandse markt. Hij is een bekend gezicht als spreker op internationale conferenties en mede ontwikkelaar van de VDMXL-methodologie.

www.mainnovation.com/nl/events/webinar-vdmxl-cost-control/