mmmaintenancenextaftellen.jpg

NIEUWSLIJN 04/03/2019

Aftellen naar Maintenance NEXT

Op iets meer dan zes weken vóór de start van Maintenance NEXT (9-11 april 2019), hebben inmiddels ruim 170 exposanten hun deelname aan het event bevestigd.

Op de beursvloer zelf zijn er dagelijks rondetafelsessies en worden er meerdere keren per dag lezingen, workshops en keynotes gehouden.

Maintenance NEXT, Watertalent en vier opleidingen slaan de handen ineen. CareerLab brengt vraag naar en aanbod van arbeid bij elkaar tijdens Maintenance NEXT. Ook de onderhoudssector kraakt onder de oplopende personeelstekorten. Vergrijzing en een toenemende mismatch tussen vraag en aanbod op het gebied van kennis en vaardigheden zetten een rem op de groei. Kennisplatform Maintenance NEXT, Talentium Careerportal Watertalent en vier technische opleidingen sloten daarom een samenwerkingsakkoord.

Meer info over het programma van Maintenance NEXT via onderstaande link.

www.maintenancenext.nl/programma?utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=e-mail&utm_content=Bekijk+het+programma+&utm_campaign=Nog+54+dagen+tot+Maintenance+NEXT+%7C+Vraag+en+aanbod+van+arbeid+komt+samen&utm_nooverride=1