mmskffoodlinekogellagerunits.jpg

PARTNERINFO 19/02/2019

Food Line-kogellagerunits voor voedselindustrie

Nu bedrijven hun proactieve aanpak van voedselveiligheid steeds verder willen perfectioneren, introduceert SKF de nieuwe Food Line-kogellagerunits Blue Range, die de mentaliteit van het hygiënisch ontwerpen van lagerunitonderdelen voor de voedselverwerkende industrie een boost geven.

Onderdeel per onderdeel werd bekeken om de hygiëne, de prestaties en de naleving van voedselveiligheidsvoorschriften te verbeteren. Door een innovatief afdichtingssysteem, hoogwaardig lagervet en de complete afsluitbaarheid van de units waar nodig leveren SKF Food Line-kogellagers uitstekende prestatievoordelen.

OEM-fabrikanten kunnen de prestaties en het hygiënisch ontwerp van hun voedselverwerkingsapparatuur innoveren door lagerunits te gebruiken die langer meegaan, geen nasmering nodig hebben en zeer goed reinigbaar zijn. Dat betekent dat voedsel- en drankverwerkende bedrijven onnodige risico’s voor de voedselveiligheid kunnen beperken. Lagerunits met een hygiënisch ontwerp verminderen het risico op bacteriegroei op moeilijk te reinigen plaatsen en op de verspreiding van bacteriën tijdens het reinigen.

www.skf.com