mmtectecblue.jpg

NIEUWSLIJN 14/02/2019

TEC Blue lanceert techniekers in de Antwerpse haven

Technisch consultancy bureau TEC heeft TEC Blue gelanceerd. Dat merk zal de dienstverlening van TEC vervolledigen door het aanbieden van technisch geschoolde arbeiders.

TEC is al bijna 30 jaar gespecialiseerd in outsourcing van technische bedienden in de Antwerpse haven. Door zijn uitgebreid netwerk en jarenlange recruitmentervaring, ontdekten het een steeds hogere nood aan hooggekwalificeerde techniekers in de Antwerpse haven.

Om zijn klanten nog beter van dienst te zijn, heeft TEC ervoor gekozen om naar een geïntegreerde service-offering te gaan en naast de bestaande whitecollar-profielen nu ook techniekers aan te bieden.

TEC Blue zal zich specialiseren in het aanleveren van techniekers aan de chemische en petrochemische bedrijven in de Antwerpse haven.

Net zoals TEC, is TEC Blue ook een customer-intimacybedrijf, waardoor service en klantgerichtheid centraal staan. TEC Blue is VCA-gecertificeerd en werkt volgens het plug-and-playprincipe, waarbij de techniekers voorzien worden van alle nodige materialen en attesten om projecten succesvol af te ronden.

www.tec.be