mmsuerinckxcertificaat.jpg

NIEUWSLIJN 21/01/2019

Hoogste VCA-certificaat voor Group Suerinckx

Group Suerickx uit Herentals, actief in renovatiemanagement, is sinds kort in het bezit van het VCA Petrochemie-certificaat. Dat stelt het bedrijf in staat activiteiten uit te voeren in risicovolle sectoren en omgevingen zoals de petrochemie.

Vinçotte, dat de audit uitvoerde, lichtte het veiligheidsmanagement van Group Suerickx gedurende drie dagen grondig door. De auditor ging na of het personeel op de werkvloer het veiligheidsbeheer correct toepast en controleerde de kennis van de Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) bij de werknemers. Met als resultaat de toekenning van het certificaat VCA Petrochemie.

Group Suerickx levert diensten op het vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Betonherstelling, vloersystemen, waterdichtingssystemen, industriële dakrenovaties, gevelwerken en totaalrenovatie zijn een greep uit de specialisaties. De onderneming bestaat uit verschillende businessunits met gespecialiseerde projectteams. Daarmee kiest ze bewust voor een marktgesegmenteerde aanpak.

www.groupsuerickx.be/