mmspiewinnaarscil.jpg

NIEUWSLIJN 12/12/2018

Winnaars Challenge Innovation Leveranciers SPIE

SPIE heeft onlangs in het Huis van de Toekomst – Living Tomorrow in Vilvoorde de winnaars van zijn Challenge Innovation Leveranciers bekroond.

In de categorie ‘disruptieve innovatie’ won Signify, voor zijn project InterAct Office – een slim verlichtingssysteem dat de gebruiker realtime-informatie geeft, zodat die het gebruik van de ruimte en het energieverbruik kan optimaliseren.

In categorie ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ ging de trofee naar Messer, voor zijn project Green CO2 – Recycled 02 – een recyclingsysteem dat CO2 uit de atmosfeer recycleert met een zogenaamd ethische plant.

In de categorie ‘veiligheid’ ging de voorkeur naar Socomec, voor zijn project Application eWIRE voor UPS Masterys – een tutorialtoepassing voor vaklui, om de verschillende stappen bij de plaatsing van elektrische installaties te vereenvoudigen.

In de categorie ‘supply chain’ dwongen Nexans en Cebeo de eerste plaats af met hun project Smart Reel Management – een innovatie om de logische stroom in de supply chain tussen fabrikant (Nexans) en distributeur (Cebeo) te visualiseren met een barcodesysteem voor de traceerbaarheid van werfbobijnen.

www.spie.be/nl