uwt2.jpg

PARTNERINFO 13/11/2018

Het Uniflex UWT 2.2 buisoprolsysteem vanaf nu met regelbare snelheid

Omdat voor Uniflex, de fabricant van felsmachines uit Karben (D), iets wat al goed is, nog nooit goed genoeg is, heeft de firma een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan het al goed bekende gemotoriseerde buisoprolsysteem UWT 2.

In het nieuwe systeem UWT 2.2 kan de oprolsnelheid voortdurend aangepast worden en dat in de beide richtingen, van 0 tot 50 toeren/min. Zoals voorheen, wordt het elektrische opwindsysteem met twee pedalen geactiveerd in wijzer- of tegenwijzerzin.

Het Uniflex oprolsysteem laat u toe om heel gemakkelijk buizen en leidingen tot een diameter van 1,25 duim op of af te winden.

Regelbare centreerwijzers in vijf posities, hijsringen in verschillende groottes, een snijdiameter tot 65 cm en grote ingebouwde handvatten verzekeren een betere stabiliteit en bediening van het oprolsysteem en verzekeren een perfectie ergonomische houding tijdens het werk.

De wrijvingskoppeling, de beschermde pedaalopstelling en de mogelijkheid om in de grond te verankeren zijn de voornaamste veiligheidsvoorzieningen.

De tool om de juiste lengte van de buis te meten die ook een steunvoet UMS omvat, kan afzonderlijk aangekocht worden.

Dankzij zijn compacte en toch massieve structuur, is dit oprolsysteem dat 70 kg weegt en een maximale laadcapaciteit van 80 kg heeft, een zeer gewaardeerd accessoire bij elke Uniflex felsmachine.

Door zijn stevige maakwijze waarborgt dit toestel een gegarandeerde « return on investment », zoals trouwens alle werktuigen van Uniflex !

Bekijk hieronder een video