easyfairsonderneming2018web.jpg

NIEUWSLIJN 16/10/2018

Easyfairs uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar’

Easyfairs werd onlangs in Franstalig België uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar’ 2018. Deze prestigieuze award, een initiatief van de krant L’Echo, Ernst & Young en BNP Paribas Fortis, wordt al sinds 1996 uitgereikt aan de ‘absolute elite’ van de Belgische bedrijfswereld.

Een onafhankelijke jury van specialisten kende de award dit jaar toe op basis van criteria als strategische focus, innovatie, openheid naar de wereld toe, voorbeeldig management, sterk beheer en financiële prestaties.

CEO Eric Everard: “Deze award is dan ook een gigantische blijk van vertrouwen en het resultaat van de gemeenschappelijke inspanningen van ons hele team. Daarnaast is dit een enorme boost voor al onze toekomstige uitdagingen.”

Met een ‘all-in’ budgetformule is Easyfairs erin geslaagd om tot in alle hoeken van Europa enkele honderden vakbeurzen te lanceren. Deze beursorganisator wordt gedreven door een extreem klantgerichte aanpak. De input en feedback van haar klanten is de motor voor het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

Op de foto: CEO Eric Everard (tweede van links) en COO Anne Lafère (derde van links) nemen de award in ontvangst.