euromaintmanager2018web.jpg

NIEUWSLIJN 27/09/2018

Marc De Kerf wint Europese Maintenance Manager Award

Marc De Kerf, Global expert asset- en maintenance management bij BASF Antwerpen, nam de prestigieuze European Maintenance Manager Award in ontvangst tijdens de Euromaintenance 4.0-conferentie. Hij haalde het van Mario Cikojevic uit het Kroatische Cemex, Jimmy Öberg uit het Zweedse Kopparberg en Antonio Ros Pau uit het Spaanse Seat.

De European Maintenance Manager Award is een prestigieuze Europese prijs, die uitgereikt wordt voor een buitengewone prestatie op het gebied van onderhoud. De prijs wordt tweejaarlijks toegekend door de Europese Federatie van Nationale Onderhoudsverenigingen (EFNMS) en de Salvetti Foundation. De prijs beloont prestaties op het gebied van onderhoud door nieuwe concepten, technologieën en best practices toe te passen en te promoten.

Tijdens zijn carrière werkte De Kerf zowel aan de ontwikkeling van innovatieve concepten in onderhoud en activabeheer, als aan het toepassen ervan bij de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden in de verschillende Antwerpse BASF-fabrieken.

Hij kreeg onlangs nog een promotie waardoor hij verantwoordelijk werd om nieuwe concepten en best-practices in onderhoud en activabeheer uit te rollen in alle petrochemische fabrieken van BASF, wereldwijd verspreid. << (foto: BEMAS)

De Kerf begon zijn opleiding aan een technische middelbare school en kreeg aanvankelijk een praktische opleiding tot technicus. Vervolgens rondde hij een Master of Science af in Antwerpen en een bijkomende Master in Electro Mechanical Engineering aan de KU Leuven. <<