carlsoftbergerweb.jpg

NIEUWSLIJN 30/05/2018

CARL Software maakt voortaan deel uit van de groep Berger-Levrault

De groep Berger-Levrault, die software publiceert voor administraties, lokale besturen, de medische en medisch-sociale wereld, onderwijs en bedrijven, nam onlangs CARL Software over, de software-expert in technisch assetbeheer en maintenance.

Beiden bundelen hun expertise, breiden hun gezamenlijk aanbod uit en willen ook internationaal doorgroeien. Berger-Levrault maakt zijn ambitie in de sector “Smart Cities” concreter door het combineren van zijn aanbod met de technologieën van CARL Software. Die bouwde in maintenance- en assetmanagement niet alleen een goede reputatie op in Frankrijk maar heeft ook dochterbedrijven in België, Spanje en Italië en een internationaal netwerk van distributeurs. De nieuwe industriële aandeelhouder garandeert CARL Software zijn technologische ontwikkeling autonoom verder te kunnen zetten, maar ook nieuwe markten aan te spreken en zijn groei in Europa en Noord-Amerika te versnellen.

Met de acquisitie van CARL Software, heeft de groep Berger-Levrault, nu 1.700 werknemers en streeft ze naar een omzet van 165 miljoen euro, waarvan 25% internationaal. (LDS)

http://www.carl-software.be

https://www.berger-levrault.com/