d2mheadbannerweb.jpg

NIEUWSLIJN 27/02/2024

Ontdek de toekomst van het maken tijdens D2M 2024

Uw ticket naar de wereld van “het nieuwe maken 4.0” , op 27 & 28 maart in Kortrijk Xpo, ligt klaar – Design to Manufacturing (D2M) is hét netwerk- en demo event bij uitstek die de volledige keten van industrieel ontwerpen tot productie samen brengt. Verwacht boeiende demo’s van exposanten en een sterk inhoudelijk contentprogramma, in een gezellige netwerksetting.

From Design to Manufacturing (D2M) brengt u alle antwoorden over het maken van morgen in een gezellige netwerksetting mét tevens een centrale ‘machinery demo zone’ waar u actieve demo’s van exposanten kunt verwachten. Zowel Industriële designers, productontwikkelaars, R&D teams als productie gerelateerde C-levels/afdelingshoofden vinden op Design to Manufacturing een compleet en representatief Benelux aanbod om alle punten tussen ontwerpen en maken te verbinden.

Registreer uw gratis (team)bezoek via maintenance-magazine >>

Compleet aanbod voor de maakindustrie

Aan de hand van 10 technologieroutes wordt het ruime aanbod producten, diensten en oplossingen gematcht met de bezoeker zijn specifieke interesse, industrie en uitdaging. Zo’n 100 exposanten uit de Benelux brengen u het aanbod van technologie, tools en oplossingen dat beantwoordt aan de innovatieve noden van alle divisies van het maakbedrijf – ongeacht de individuele expertise – om zo het groter geheel van de wendbare en slimme maakorganisatie te vormen.

Ontdek de exposanten >>

Top-notch Expert Classes zorgen voor neutrale kennisdeling en inzichten

De netwerk & demo beurs staat tevens garant voor neutrale inzichten én kennisoverdracht. Een high-end aanbod aan Expert Classes dompelt de bezoekende teams onder in de nieuwste inzichten, voorspellingen en ‘best practices’ van experten, competentiecentra en industry peers. Op woensdag o.a. staat er om 16h00 een heus subcontracting 4.0 debat op de planning. In samenwerking met contentpartners als IPO – Industrial Design Center (Howest) , Agoria & Flanders Make kunt u dus wederom rekenen op een inzichtelijk, vernieuwend & educatief beursbezoek voor u & uw team.

Ontdek het programma >>

Design to Manufacturing (D2M) 2024

Registreren voor de beurs en de Expert Classes doet u hier.

Woensdag 27 maart: 10.00 - 20.00u (afterwork vanaf 18h)

Donderdag 28 maart: 10.00 - 18.00u

Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

Meer praktische info vindt u hier.