NIEUWSLIJN 27/09/2023

Mis het niet: De Welda DemoDays op 12 & 13 oktober

Bij Welda krijg je een opendeur zoals het hoort. Van 14:00 tot 22:00 uur zwaaien de deuren van Welda en Welda Machinery open om je onder te dompelen in de fascinerende wereld van lastechnologie, metaalbewerking en gereedschappen. Dit jaarlijks groeiende evenement vindt plaats in de indrukwekkende bedrijfsruimte van maar liefst 6000m², omgetoverd tot een bruisend centrum vol dynamiek en innovatie.

Wat kan je verwachten? Verbluffende demonstraties van de nieuwste lastoestellen, metaalbewerkingsmachines en gereedschappen. Dit is jouw kans om deze geavanceerde apparatuur in actie te zien en te begrijpen waarom Welda toonaangevend is in deze branche.

En dat is nog niet alles. Méér dan 35 leveranciers staan klaar om je vragen te beantwoorden en er zijn tal van exclusieve kortingen te grijpen. Geniet van een smakelijke spitburger en verfrissende drankjes terwijl je de nieuwste ontwikkelingen bespreekt in een inspirerende sfeer.

Tijdens je bezoek krijg je de gelegenheid om zelf een scala aan apparatuur uit te proberen uit het uitgebreide assortiment. Ontdek hoe deze geavanceerde gereedschappen jouw werk naar een hoger niveau kunnen tillen. Het team van experts staat paraat om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden. Bij Welda wordt er in oplossingen gedacht, en worden er geen producten aangeboden zonder te weten of ze geschikt zijn voor jouw toepassing. Bekijk enkele totaalprojecten op https://www.welda.be/nl/totaalprojecten

Grijp de kans om de nieuwste trends en innovaties te ontdekken die de markt gaan vormgeven en markeer 12 & 13 oktober in je agenda. Deel het evenement zeker met je collega’s en vrienden.

Bestel je GRATIS tickets op https://www.welda.be/nl/demodays23